35 minggu 2 hari

35 minggu 2 hari ..normal ke bila kita duduk lama2 lepastuh bangun perot rasa sakit sangt dekt bahagian ari2 ..sampai nk jalan pon kene pegang bawah perot

12 Balas

Sy baru alami kemarin..sakitnya & perut mengeras @ menegang je..sakit menyusuk sampai tulang belakang..😥😥

Ya sy pun alami rasa yg sma.. Sakit sngat bila duduk nk bngun, bila baring nk pusing kanan kiri.. 36weeks2day... 💕

5y ago

Kan hihihi...

normal je rasanya..sbb baby dk kat bwah dh.. setengah org dh msk laluan org ckp..

Normal sbb kndungan dh bsar, dn kpla bby pun dh dkt bwah

normal kot sis..sebb sy pun penh megalami nyer...

Normal sis...sy pon tgh mengalami nya..35w3d

Normal sis, baby dah dok kt bawah tu

😬😬

Normal