Darah beku atau apa?

35 hari lewat period.. Mula keluar darah sikit je.. Pastu malam memulas perut smpai ke bontot skit.. Esoknya keluar ni. Dn terus keluar darh sikit2.. Skrg dh x de darahnya.. Muskil x cek upt sbb xde dirumah 😔

Darah beku atau apa?
13 Balas

saya pernah gugur sbelum ni & keluar ketulan mcm ni.. better check di klinik sbb andai gugur, doctor kne check clear miscarriage atau masih ade cebisan lg utk dicuci.. semoga awak bertabah & diberi kekuatan.. semoga diberi rezeki zuriat lg nnti

Mcm kantung baby...klu pegi klinik bawa sekali & tunjuk dekat doc.. Sbb sy pernah keguguran, keluar mcm ni laaa.... Moga urusan awak dipermudahkan

tengok tu bukan darah beku.. mcm janin kecik ja .. tmbh pulak sis kata perut memulas rasa sakit .. huhu semoga sis tabah ya. .

Saya keguguran dulu macam ni lah . Kantung ni rasanya. Moga tabah dan ada rezeki yang lebih baik 😌

better awak pergi klinik.. saya nak bgitahu lebih pun saya tak pernah alami mcm nie.

apa perkembangan skrng sis

tengok mcm bukan darah beku je tu..

g hospital sis .. doctor lg arif

oh!teringat sewaktu 7 minggu..

oh!bleeding..tringat 7 minggu