34weeks, 15-2-2022

34weeks sakit tulang punggung, belakang, celah kangkang . rasa macam nak beranak dah . Siapa yg sama dgn saya? due 15/2 lambat lagi. Semoga baby keluar cukup 37w saya gdm on diet.

2 Balas

normal sis, sebab baby makin besar. sakit tulang punggung tu normal sebab tulang kita macam bergerak, atas sebab size baby. suggestion tau, nak pakai apa2, dalam keadaan duduk. example macam nak sarung seluar or skirt, jangan membongkok.

2y ago

terimakasih kasih sis bg nasihat dan pendapat. betul sakit sgt kalau pakai seluar sambil membongkok. lepas ni kena duduk dah. huhu

Sama laaa , sy dah start rasa sakit semua tu bila kandungan 7 bulan, due 28/2/2022