Saya Mengalami Sakit Perut Ketika Kandungan 7 Bulan.

3/4/2020 Saya sakit perot malam tadi pukul 3 pagi, Tapi saya tak pergi hospital dulu sbb saya ingat angin biasa je... Pukul 5 pagi saya dah meragam sbb perot rasa tegang pun ade, Lepas pergi hospital doktor scan dia kata baby okey... Cuma doktor kata saya gastric. Lepas doktor masokkan ubat dalam badan Dan ambil ubat saya boleh balik. Lepas saja balik dari hospital saya ada sarapan sedikit roti dan masok tido utk rehat. Pukul 10 pagi saya terbangun sebab sakit perot kembali dan saya segera mkn ubat tadi Dan tertido. Pukul 1:30ptg saya terjaga lagi sebab sakit terlalu kuat tapi saya baru teringat saya baru mkn ubat pukul 10 pagi. Tapi sakit sampai sekarang... Adakah ini normal??? ?

1 Balas

Awk sama mcm sy.. gastric yg teruk sgt tu.. awk kena bnyak kn mkn buah.. kalu gastric teruk elak kn dluu minum susu... Kalu gastric dh okey kena selalu minum susu nk elak kn dri gastric .