Due Date 14 April

34 Weeks 4 Days 🫶🏻🤍

9 Balas

Due date 13 april.. skrang baby asyik mengeras.. tak cukop ruang kot dlm rahim.. scan, baby dah turun ke bawah, berat skrang 2.3kg.. mlm kadang2 rasa sakit perut, sakit belakang.. dah 2kali sakit macam nak berak...tp tak sure itu braxton hiks atau contraction betul.. tp tiada tanda2 darah/air ketumban.. baby kadang2 senyap, kadang2 aktif..

1y ago

Semoga kita semua dipermudahkan urusan.. selamat bersalin & sehat ibu anak..

Samaaa tapi doc kata 12/4 admit sebab GDM tapi last week check masa baby genap 34 weeks, dia kata baby 2.5kg. Due date perhaps 8/4 sebab baby tembam 😂 pinggang, celah peha semua cramp. Pubic area lagi lah sakit. hope semua mummies kuat!

1y ago

Haah. Ni sebab sciatica. Kena exercise baru kurang. Kalau tak nanti cramp kat butt cheek 🤣

Doakan saya ye mummy2 sekalian.. due date saya 1/4 ni.. now 37 weeks 2 days.. tp sejak akhir2 prut nya sakit sgt rasa nya baby dh start cari jalan.. celah peha smua skit

1y ago

Smoga dprmudahkan urusan bersalin ye🥰

Sama la due date kita.. hehehe semogq dipermudahkan 🥰

1y ago

Aamin 🤲🏻🤲🏻🫶🏻

16/04 smga d permudahkan ibu² smua bersalin.

semoga dipermudahkan puannn sy 15 aprill

1y ago

Aamiin . Fighting 💪🏻💪🏻❤️

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Aamiin 💪🏻🤲🏻🤲🏻

Sama🥰

same🤍