Kaki bengkak

34 week kaki bengkak normal ke? Ada tips lain tak selain tinggikan kaki letak bantal time tido?

4 Balas

Kena banyak bergerak. Time duduk pula kena bykkn stretching / goyang2 pergelangan kaki. Jgn duduk shj, darah tak mengalir lancar kalau duduk shj.

Hai puan. Link artikel di bawah mungkin membantu persoalan puan ⬇️⬇️⬇️ https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil

kaki bengkak normal sbb baby weight sdg membesar .. tp jika terlalu sakit perlu bg tahu doc

tips dia jgn berjln 😂 jgn ddk lama sgt kaki kebwh tergantung 😂..