Kaki bengkak

Hai mom, saya baru 24 week kaki dah bengkak selain tinggikan kaki semasa tidur apa petua surutkan bengkak? tm 2 keadaan tidur pun tak selesa skjap ke kiri skjap ke kanan.. #firstmom

2 Balas

Ade inform tak masa checkup ke ape. Saya nak masuk 26w Alhamdulillah xde bengkak lagi. Td checkup pun nurse check takde bengkak katanya bagus. Yela risau kan kaki bengkak ni ade kata protein la risau tekanan darah tinggi la ape la.

9mo ago

ada inform time tidur tinggikan kaki sbb sya kerja office duduk jgn kerap duduk kena berdiri

Dah pernah inform doktor?