33 Minggu

33 Weeks Normal Ke,, Baby Kurang Aktif D Waktu Siang. Dan Baby Selalu Mengeras ?

55 Balas

Sama... Sy 33w2d harini. Kblkgn ni sy perasan yg siang baby gerak slow.. Seolah macam tgh tdo, usik pun sikit je gerak nya. Da lewat petang sikit baru mula nk aktif. Time nk tdo mlm pun bergusti dia kt dlm, sy tdo mmg akan terjaga sbb tendgn baby yg menyenakkan kdg2😁.. Tdo mlm plg kerap dia mengeras.

1y ago

Sama MCM bby saya siang kurang aktif bila MLM dia bergusti dlm pert nk tdo susah