mengeras

33 week dh start mengeras kee ? normal ke

66 Balas

saya pernah tnya misi pasal ngeras nii mmg normal tapi bile kerap sgt 1j skli dia ngeras kena g hospital terus tanda2 nak berslin tu

sama la mcm saya prgnant dulu..asyik mengeras je..minggu ke 36 dh bersalin..

saya pon dh 33week..perut dh mengeras2..tengah kuartin sebab COVID-19 pulak ni..risau bersalin je dlm tempoh kuartin..

Normal kdg2 dekat laluan tu dah ngilu2 dh kalau saya lah . Tido malam mmg tak selesa dh kihkih ...

saya pun 33weeks esok 34 dah

2y ago

saya baru ni warded sebab baby tak tendang sangat . tapi doc pakar kata tu normal sebab ruang dah sempit , jadi sekarang kalau nak kira gerakan dia , rasa je dia bergerak tick je 1 .

Sy dri 28weeks lg perut dh start rsa mengeras..normal kot sbb baby mkin besar,ruang makin sempit

Sama laa saya..33 week..mengeras baby...Kene pujuk baby cakap baik baik.. Alhamdulillah baby Saya dengar..

kenapa baby kuat tendang bahgian atas ya kadang tak dapat ddk membokok rasa sakit susah nak bernafas

normal jaa sbb baby semakin mmbesar..mmg kita akan rasa sesak nafas sikittt....

sy pn dh 33 minggu bby kerap mngeras.. klau dduk dia akn jd mngeras je mmnjang.. normal ke?