Boleh ke makan nangka , cempedak ? Teringin sgt ...

7 Balas

sy tibai makan ja..sedappp..kalau buah mentah xberani mkn byk,mkn 2-3 ulas ja sbb mmg berangin.. kalau cempedak goreng berani mkn smpai puas huhu dia berangin sikit jala

saya tak pasti bole makan ke tak, tapi saya makan je. sbb mak2x duk goreng bagi makan, tapi mmg perut berangin sikit la.

try dulu sis, kalau rasa lepas mkn perut berangin sampai kita tak sedap badan elok mkn secara sederhana je.

Sy mkn dr 1st trimester smpai skang 3rd trimester.. So far xda apa2 dengan kandungan.. Alhamdulillah

semua benda boleh makan tp besederhana. kalau rasa takut, cukup sekadar rasa.

sy makan.. tp 3,4 ulas je sbb takut angin

Boleh sus Tapi Jangan banyak sgt🥰