31 weeks

31 weeks 2 days..mummy semua start mmbasuh bju baby pd brp weeks ya..jom sharing..

186 Balas

baru nk basuh.. set yg nk bwak masuk labour room je.. hat lain nanti2 🤣🤣

sy dulu 7 bulan da basuh.. 😂 takut terberanak awal.. skrg preggy 3 bulan..

sy 28week dah siap bbasuh n packing2 ssiap dlm beg..tuk bby n tuk mommy skli

sy dah siap packing 2hari lepas...hari ni 31w2d...takut terberanak awal😅

bru basuh sbtu lepas..hri ni bru cadang nk packing..ready siap²..32w☺️

31weeks..dah start kemas baju baby...tkut ape² jadi kita tak tahu😅😅

sy dah 31weeks 5 hari..esok baru nk basuh baju..lps tu bru nk kms2 dlm beg

32w dah siap packing😊 1 bag sahaja.. baju baby + ibu campur sekali

belum standby apa apa lagi..nak masuk 4 ni nak lebih tenang..aicehhh 😆

sy 29 week semua da settel barang baby jela barang mam dia belum lagi🤣