jahitan terbuka

30hari cek bawah da nampak besar lubang n benang hilang.. jahitan sa tercabut ka.. sblm ni nmpk lg benang hari kebelas2 kt bwh ni skang hilang terus . rini br nk cek jahitan sbb sblm ni takut.. esok p klinik adakah doktor jahit semula... sakit tu kan... sedih n takuttttt..

4 Balas

Biasanya kalau sebulan luka jahitan dah sembuh. Kulit dah bercantum semula. Sis jaga pergerakan tak sepanjang sebulan ni? Kalau sis terlampau lasak , jalan terlalu laju ke sana sini , jahitan memang boleh renggang & jahitan terbuka.

4y ago

Ye moga dipermudahkan... doakn ye smga berjln lancr

Kalau luka dah baik, Dr tak jahit pun. Kalau belum baik, memang Dr akan jahit. Sakit tu.. Saya dah kena masa dalam pantang anak nombor 2. Kena jahit balik. 😭

4y ago

Adoiii huhhu

hi sis. boleh whatsapp saya x? 0173017813. saya nak tanya pasal lubang tu

Alhmdulillah tiada apa2 berlaku