30 weeks rasa sakit Di bawah

Hi , 30 weeks selalu rasa sakit kat area Ms V. Rasanya macam bengkak tembam. Jalan sakit. Ada x yg rasa macam tu? Memang dah 3 bulan x bersama suami

3 Balas

saya pon ad skit jgk lps jatub hritu xblh bgun x blh bjln..lps p hsptl kcmsn dktr bg ubt thn skitt..dh blh jln dh skrg cuma skit kt celah² tu trsa ngn bwh prut...bila bring nk klih bdn skitt..tp xtw la sbb jtuh hri tu atau mmg skit msa kndgn skrg..sy pon 30 weeks skrg msa jtuh 29 weeks2 hri ..

normal tpi klo nk lg kpastian boleh refer dr

Normal