Apendik pecah..

3 hari lps sy masuk ward sbb sy sakit mcm contraction nk bersalin diseluruh kawasan peranakkan sehinggakan sy x boleh berjalan.. setelah semua ujian dilakukan doc dapati kawasan peranakkan saya ok dan bersih.. setelah body scan dilakukan barulah dpt detact apendiks sy dh pecah dan kuman sudah pon merebak diseluruh kawasan peranakkan.. malam itu (malam ke 3) juga sy di operate.. Sy masih myusu badan tetapi sy perasan yg susu saya berkurangan disebabkan oleh pengambilan antibiotics dan juga ubat tahan sakit. Apakah yg patut saya makan utk menambah semula susu saya dan makanan apakah yg saya x boleh makan slps melakukan pembedahan apendiks ini.. Terima kasih.

1 Balas

sebaik ny sis ke hos tok mtk ubt yg sesuai . sbb sethu sy hos ad ubt tmbh kn susu bdn mommy . klau mommy ad msala kurg susu bdn . dn ubt tu semsti ny yg sesuai dgn kondisi bdn kita .