Brownish Discharge 5 minggu hamil

Hi, 3 hari ada discharge warna brown macam ni. Saya sekarang 5w5d. Normal ke tak ye? #firstbaby #ingintahu

Brownish Discharge 5 minggu hamil
12 Balas

Ni bukan brown sis, ni mcm white je, Kalau saya pernah jdi, white ni dia mcm nk kuning2 gelap, and campur mcm jenih jugak pun ada, mcm pusat telur ayam tu. Bagi tau nurse, nurse kata tkut jnkitan pndi kencing, so blik tu trus minum brley and air masak bnyak, dua hari je kluar pstu stop gitu.

Ni bukan brown discharge, cuma white discharge biasa. As long as tk gatal, sakit, berbau busuk, bertukar warna hijau, kencing sakit, discharge camni normal je lg. tp klu semakin bnyk dan berubah warna, bau, atau jd gatal2 sakit, boleh consult doc

Lain org lain simptom. If ada kluar sesuatu yang tak normal, btter g klinik / spital terus. Mcm dlm gmba ni, rasa ni kputihan biasa. Selagi tak berdarah, tak kluar yang pelik2 (warna coklat, kuning, hijau) Kalau dah kluar mcm tu, cpt2 la g emergncy.

nampak macam keputihan. xnmpk warna brown awak. boleh cuba dpt kan penilaian kesihatan doctor. warna brown ni mmg nmpk terus. mcm period yg hujung2 nak habis.

xnmpk mcm brown..tp kalo hati tu risau..boleh le g cek ngan doktor..dan kalo betul ads brownish discharge bawalah jumpa doktor yaa

rsnya ni keputihan.. better puan g klnik jumpa doc dan dptkn rawatan jika alami keputihan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

xde brownish pun sis just keputihan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

rasanya macam biasa je. tapi kalau risau tunjuk gambar ni dekat doktor. dia lebih pakar.

nampak mcm colourless je..tp kalo betul coklat bagus jumpa Dr ye..

kena banyak bedrest.. kadang2 jadi macam ni sebab badan penat..