BILA BOLEH BUAT BUKU LEPAS KEGUGURAN

3 bulan lepas saya pernah gugur..jadi saya check pregnancy test harini mengadung sudah 5 minggu...jadi saya nak tanya bila boleh buat buku , adakah doc bgi ubat kuat rahim ? sebab saya tak nak gugur lagi .

1 Balas

Sis blh pergi klinik kesihatan, terangkan sejarah gugur sis.. klu bernasib baik, in sha Allah klinik akan terus bukakan buku pink utk sis. Lagipun, lain klinik lain prosedur dia, kadang² kena tunggu 9w. Nnt klinik akan bekalkan folic acid utk sis.. dan utk ubt kuatkan Rahim, sis kena minta pandangan doc terlebih dahulu.. semoga dipermudahkan yer 😊

4y ago

Same2.. 😊