Naik boat pada usia kehamilan 23 minggu

Saya akan ke langkawi pada bulan depan..saya nak tanya boleh ka pregnant 23 minggu naik bot ? #firstbaby

2 Balas

Feri ke boat, ke speed boat? Kalau Feri okey je, sebab tak ada la hentakan kuat ke ap, kalau speed boat, macam tak digalakkan, sbb sya pernah naik,tu pun bukan time prggy, Allahu dia punya terhentak laa, sakit kdg2. Setengah org kalau jenis kuat kandungan dia, okey je.

2y ago

boat yg island hopping tu..

tujuan naik bot tu sbb perlu or sekadar suka2..sbb tkut jgk terhentak2