.. LANGSAT OH LANGSAT!

.. on my 2nd tri already. Sya makan langsat tdi, lepas je makan langsat... Ya Allah, sesak nafas saya tba2... i felt weak rightaway.

1 Balas

mkn byk ke skit??mungkin angin kut..sbb kdg2 ada buah yg sbbkn kita alami angin. ..bila bdn dh byk angin tu akn sbbkn kita rs sesak nafas...skrng rs ok x ek? mg smua nya baik2 shj..aamiin... jg dri bebaik ea.. #TAPSupermoms

3y ago

alhamdulillah....rsnye buah ni angin kut..sbb tu jd sesak nafas..nk2 bdn kita ms preggy mmg akan ada angin..lg la dia jd double angin..hehe xpe..psni jgn mkn lg tw...jg dri baik2 ea...😉😘✌mg mommy n bby sntiasa sht hendaknya..Allahuma aamiin..may Allah alwyz bless u...aamiin