Bendenyut

29week 2 days. perut mcm bendenyut2.. ke bby jentik ke entah laa.. xde rasa sakit.. stgh jam dh sy moniter.. risau laa kot bby apa2 ke dlm ni.. ada sape3 rs mcm ni ke?

7 Balas

kan .saya pun sama sejak 29 weeks .sekarang dh 31 almost 32 weeks .baby selalu sedu .risau snagat haritu jumpa doktor .dktr cakap tak da apa2 lah pulak .bagitau biasa je tu tak payah risau .dan scan jantung nk tengok baby ok tak kat dlm .sbb risau sangat kan . 😂😂 then smpai arini malas nak risau2 .as long as gerak baby ok . and pantau pergerakan baby setiap hari .

Normal , baby sedu . Saya selalu kena 😂

Itu baby tgh tersedu tu 😍

Baby sedu rasanya tu

Baby sedu.

Normal.

Normal