Innalillahiwahinalillahirajiun

26/6/2019.. hari sepatutnya repeat scan ingat dapat berita gembira, tapi kesudahannya.... allah lebih sayangkan dia.. tenang la wahai anakku di syurga firdaus.. mama dan papa akan menyusulmu disana?

Innalillahiwahinalillahirajiun
96 Balas

Salam takziah, semoga di beri kekuatan. Alhamdulillah. Dah ada yg menunggu kat syurga. Semoga ada rezeki lain untuk sis sekeluarga. Jaga diri. Jaga kesihatan.

Sabar la..ujian allah..ank syurga da tgu disana..2012 saya pun keguguran 11w kembar..letak je nama muhammad ustaz kata..ada rezeki lain inshaallah

takziah atas pemergian bb ketika dlm rahim.. kuat kan semangat ya puan... allah lebih sygkan dia... dia akan tunggu puan di syurga nanti..

Takziah sis. Semoga ada rezeki yang lebih baik. Saya pun risau dah nak masuk 4 months tapi heartbeat belum nampak. Next week repeat scan

Allahu akbar. Ujian yg hebat utk hambaNya yg kuat. Semoga tabah dan sabar. Pasti ada sesuatu yg lebih baik Allah nak bg lepas ni.

Sy pun baru sahaja kehilangan first baby 24/6 lepas. Semoga lepas ni kita ada rezeki lagi nak ada baby, sis. Kuatkan semangat.

salam takziah.. sabar yer sis.. Allah sbaik2 prncg.. kuatkan smngt sis.. inshaAllah akan ada yg lbih baik lps ni...

Allahu.. 😞😔sis tabahkan saja hati sis, janji Allah itu pasti akan ada yg lebih baik.. inshaaAllah aamiin2

Takziah awak..semoga kuat..Allah dah beri yg terbaik utk awak..insyaAllah ade rezeki awak lagi lps ni..amiinn..

takziah sis...semoga Allah berikan yang terbaik dlm hidup sis kelak..aamiin..stay strong..