Innalillahiwahinalillahirajiun

26/6/2019.. hari sepatutnya repeat scan ingat dapat berita gembira, tapi kesudahannya.... allah lebih sayangkan dia.. tenang la wahai anakku di syurga firdaus.. mama dan papa akan menyusulmu disana?

Innalillahiwahinalillahirajiun
96 Balas

Innalillahhiwainnahilahirojiun.. Takziah sis. Insyaallah ada rezeki lain Allah ganti kan nanti.

Takziah sis..semoga sis dan suami tabah mghadapi ujian yg berat ni..anak syurga menanti sis..

takziah sis...sptutnye dh brpe mnggu ye..then knpe doc srh repeat scan?first scan x clear ke?

Takziah sis....saya pun alami jgk 18 jun baru ni....usia kandungan 11 mggu jgk...

Takziah sis semoga sis kuat untuk tempuh dugaan ni walaupon berat nak terima. Sabar ye sis

Salam puan..takziah buat puan sekeluarga..didoakan ada rezeki yg lebih baik..insyaAllah

Salam takziah kawan... Semoga anak ini menjadi insan yg menanti mu d syurga kelak

Innalillahiwahinalillahrojiun... Anak surga yang pastinya... sorry to heard it...

Salam takziah semoga awak kuat & tabah. Moga ada yang baik akan dtg untuk awak

Sabar banyak. Jangan sedih2. Semoga ada rezeki lagi lepas ni. Jaga diri ye 💞