Pregnant ke tak

26/2hari lepas sy pergi klinik swasta utk comfirmkan oregnancy ,alhamdulillah nampak kantung dlm rahim 4w5d pergi awal sbb sakit bhgian kanan mencucuk. 29/2 - sakit mcm sengugut ,sakit belah kanan ada kluar darah,terus pergi hosptal emrgncy..doc scan atas bawah xnmpak kantung dlm rahim,luar rahim pun xnampak..bleeding tu pun drah lama.jd skrg kne amik drah 2hari samada kandungan luar rahim atau tak.risauu nk tggu result. Ada sape tak jd mcm sy..swasta lain,scan krajaan lain pula result.pregnant ke x ye😔

1 Balas

4w5d tu awal lg.. normal je klu x nmpk.. tp klu bleeding tu ancaman kguguran.. possible jgak ble scan x nmpk sbb tkot gugur.. memg kne buat ujian darah je la.. klu beta hcg tggi, masih preggy.. klu rendah, gugur la tu..

3mo ago

baik awk,sy tggu ujian drah