Baby January 2023. Siapa geng, high ten🤗

26 weeks hari ni. Dah scan jantina ke? Boleh share 🤗🤗🤗

35 Balas

sy due 18/1 tahun depan. scan baby girl, tapi laki bini beli brg unisex. ghisauuu kena scam tiba2 nnti klua boy. nnti confirm baby girl baru ayah belikan baju pink lawa2 katanya 😂 ni anak first sy since 2018 bernikah. Sy mengandung pun xde bgtw sesiapa kecuali family sy dgn 3 org sahabat baik sy saja. Ibu2 doakan sy dan kandungan selamat dan sihat sampai bersalin nnti, In Shaa Allah.

saya 21/1.. tapi sekarang ni xtaw gender baby lagi. saya dh 25week. baby malu nak tunjuk gender. byk kali scan doctor ckp xnampak. baby xmau bg tgk. dia nak surprise mak dia la kot.. kalu taw kan senang nak beli baju 🤣

2y ago

due date kita sama.... sy scan dgn pakar kat klinik dia kata xnmpk lg.. masih kcil... 😫😫

Saya due 20/1 dah 25weeks 2days taktahu jantina apa lagi tapi harap boy sebab anak first girl baju pun banyak beli unisex repeat scan 28weeks nanti tak sabar rasanya 😍

24w today. masa 15w scan doc nampak boy, tapi mommy tak puas hati sbb tak pandai tgok, tggu nak buat detail scan nak tengok lagi sekali betul ke boboy 🤭🤭

26w5d .. due 14/1/23 ... belum scan lagi . 25hb scan dkt kk .. bln dpn ingt nak scan swasta jgk . sbb pgalaman dua² anak . scan dkt kk smua nya tak tepat 😂

Sama. Sy 23w++ due 31/1. Dah scan masa 21w.. Boboiiiii😌 musnahkan harapan Momi dia nak gegirl 😂 sebab yg sulong dah boy.

2y ago

hi mommy🖍 sama due la ank kita

Saya! due date 17/01 inshaAllah. moga semua dipermudahkan untuk saya and mommy yang lain. siapa dah buat 3D scan muka baby?

2y ago

Saya pun due date sama dah scan in shaa Allah baby boy :)

25/1 🤭 20w scan baby boy , awal² dah tunjuk bebird . Angan² dah semua nak deco pink , hehee takpe laa . Janji nanti baby n ibu sihat 😍

sy pn january 2023... 25w.. belum scan jntina lg .. tp sume ckp girl, kalu boley nk boy sb sulung dh girl.. tp mne2 pn xpe jnji bby cht.

Hai i due on 22 Jan 2023, 1st Day of CNY😅.. Baby boy... Ada info2 blh share supya susu ibu banyak & tips untuk senang delivery?? 1st Mom

2y ago

congratesss.. mau air susu byk mau cari milkbooster yg sesuai dgn u🤗