Gerakan bayi

25w4day.. dah kena kira 10kali gerakan baby ke biarpun tak kena suruh catat lagi..

10 Balas

Nak kira tu mcm mna eg tak paham pula sya ni kira sbb semasa mengandung tak pernah kira 😁 dah 2 kali mengandung tu tak kira sekarang tengah mengandung pun msh tak tau nak kira mcm mna eg😊

4y ago

Kira gerakan yang paling kuat and kerap.. contoh dari pukul 9 pagi sampai 930 baby keep kicking tanpa stop itu dikira 1 gerakan, kalau baby stop dalam 5 min lepastu sambung gerak tetap dikira 1 gerakan..faham?😅 harap faham la ya.. kalau puan kurang faham tanya pihak klinik..

Selalu 28wk dah bleh kira... Tpi tnggu nurse sis sruh bru bt 😊

Minggu ke 28 baru kena kira gerakan n mesti catat

Tunggu arahan dari pihak klinik ya ibu😊

Biasa 28weeks baru kena kira dan catat.

tunggu nurse suruh catat.. baru catat..

28 weeks baru nurse suruh catat 🤗

28w baru nurse akan suruh start kira

28mggu baru start kira gerak bb

advance plk😅