Mengeras 25 week

25w mengeras. Tak lah kerap, tp bagi sy utk pregnancy ke 3 ni rasa macam, eh macam awal sgt je ngeras ni. Normal ke eh? Tp takde la sampai tak boleh tidur ke atau terlalu sakit ke apa. Atau sebab sy penat? Yelah uruskan 2 anak lain ke sekolah, banyak jalan sbb melintas jalan semua. Di office naik tangga. Hihi.

2 Balas

False contraction kot. Jangan lasak sangat. Banyakkan rehat. Minum air kosong secukupnya. Slow motion dulu..

1mo ago

hihi tu la. 3x preg, kali ni paling lasak. sbb anak sulung drjah 1. dgn kes budak hilang segala, mmg berpimpin la tgn masuk sekolah. hmm. hrpnya baik² saja lah