BABY BESAR 1 MINGGU

25 weeks now but bila cek and ukur mcm 26 weeks. Siapa ada pengalaman baby besar dari umur kandungan septutnya? 😅

10 Balas

Macam saya .. kndgn 18 mnggu tp cm da 19 mnggu bby besar dari ukuran .. tp bile 36 mnggu 3.4kg skli sekeluar 37 mnggu 3 hari 2.68 kilo je .. dokter ckp mungkin sbb air ketuban bnyak hahahaha..

8mo ago

macam mane size tu boleh mengecil pulak ye sis? mesin tu memang boleh ralat ke?

saya.. masa 10 minggu doc dh ckp size baby besar 11 mggu n then scan dgn doc pakar pun sama tp dia ckp xde apa masalah pun kalau lari dalam seminggu tu.. dalam range yg normal lg

8mo ago

saya tiap kali scan n harini pun ada scan lg mmg lebih seminggu jugak.. awal2 tu risau sbb sy suka minum air yogurt bliss tu tp dh minum air gula ok je tak sangkut pun.. saya anggap tu tanda2 baby membesar dgn sihat je 🥰

Sama macam saya. Baby lebih besar seminggu. Saya dah tanya semua doktor yang saya jumpa sebab risau 😂 Dr kata okay je normal mmg kadang lari sikit ukuran baby

last pregnancy baby kecil dari umur kandungan. tapi normal je tu. tu semua anggaran. lari +- seminggu tak ada masalah

8mo ago

alhamdulillah tula takut jgk sbb kdg tkut nk ke gdm tu..mintak jauhla

Normal je xde masalah. Nnt masuk 3rd trimester lagi bnyak lari juga ukuran tu.

8mo ago

tulah kan..bila org lain2 cek mmg gitu lah

normal ni . . huhu jnji die sht membesar dgn baik tayah risau

8mo ago

hehe sbb cara nurse ckp mcm serius je..risau..tq

Saya..tp itu normal doc kta...jgn smpai besar 2mggu

8mo ago

takut kan..kdg dia plak tnye kita btul ke kiraan last priod tu..huhuhu

lari 1@2minggu masih dlm range normal

it's Normal

saya