First baby

23/2/2022#firstbaby akhirnya

First baby
22 Balas

alhamdulillah. sy pon baru tau awl bulan 3 hritu .. 1st baby jgk... selepas melalui pelbagai cabaran... smpikn sy x tau sy pregnant.. mcm x percaya pon ada jgk.. syukur allah bg rezeki. ..

2y ago

اَلْحَمْدُلِلّهِ

Tahniah https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟

2y ago

Masukkan sekali boleh tak 🥰 0162843411 Tq ❤️

Tahun lalu taktau pregnant, tau tau pun dh threated pastu miscarriage. Doakan saya tahun ni plan nak pregnant 🤲🏻

saya pn first baby 16/3/22 cek,naik double line.sekrg 5week 4 hri

2y ago

Awak dah scan? Btw kita sama. Tp sy 4week dh nmpk kantung. Skrg 5w2d.

Tahniah sis.. semoga dipermudahkan urusan dan rezeki 🥰

alhamdulillah… hjung taon dpt tgok baby 😍

Congrats sis✨ jaga diri baik2

TAHNIAH sis🤗Jaga diri baik2

tahniah sis🤲🏻 take care

alhamdulillah..tahniah