perut tinggi dr usia kandungan

22w usia kehamilan tp ukuran tinggi perut 24 sentimeter.. Ada siapa2 pernah mengalaminya ker? Next month br jumpa doc u scan tngk cmna..

4 Balas

Sy pun sama..usia kndungan ptt 24 weeks tp bila scan doc ckp 26 weeks. Nurse check ukuran perut pun besar dia ckp. Tp doc ckp ok je semua..jgn risau ok..cume hati2 la mgkin bsalin awal sikit tuu..😊

4y ago

Tu yg tkt. Tkt bersalin awal kna suntik dexa atau czer.. Hrp2 normallah.. Sblm nie x thu psl suntik dexa. Skrng dah thu terus menghantui diri.. Xde yg kata x sakit...😢

Normal sis.ikut bdan masing2 sebenanya. Saya Pon mcm sis jugak.ukuran tinggi prut kecik dri minggu kehamilan

Ye ker.. Alhamdulillah.. Hrp2 xde apa2lah. Terima kasih ye...😊

sye penah.. mase mengandung no 3..perut besar sebln nurse ckp..