Pindah negeri,bagaimana dengan appointment di KK tempat asal ?

22hb ni ada apptmnt dengan kk, kalau saya nk pindah balik kampung,macam mana ye ? Perlu call kk and beritahu atau boleh terus ke kk di kampung utk apptmnt seterusnya ?

1 Balas

beritahu kk yg sekarang kata nak pindah balik kg. nanti dia buat refer notes ke kk di kg. datang je kk yg baru pada tarikh yg kk lama beri tuk next appoinmet. kalau nak selamat, call kk baru, beri tarikh temujanji yg kk lama beri. ni pengalaman sy tukar dari kk di sandakan ke selangor dan ke melaka. 3 kk terus pindah randah🤣