Assalamualaikum nak tanya

21/7/2023 dtg haid Akhir haid /25/7/2023 Hari ini dah 21/8/2023 TP tak dtg haid ad kah itu pentanda hamil?😭

17 Balas

try upt sis.. mmg perit klau kena scam tp tulah dari sis tertanya2 baik sis upt je.. kdg klau kita stress atau hormon kita kacau tak mgkin next period kita sama jugak mcm bulan lepas kdg ada yg lari 2 atau 3 hari dari tarikh period bulan lepas. apa2 pun sis upt. semoga ada rezeki sis.. 😊

9mo ago

mksud sy hormon badan kita akan kacau sis.. sbb tu ada time lewat period dtg. cnth mcm kwn saya lepas deliver & cucuk depo period dia hampir 1 tahun gelong sis.. sy kalau stress period sy mmg delay. pdhl bukan stress apa sngt pun..