hehehe 😃 2021

2018 - gugur 2019 - gugur 2020 - alhamdulillah anak pertama 2021 - insyaAllah anak kedua lepas tu cuti 3 / 4 tahun ... doc ckp perut tak cukup rehat siapa bersalin 2021 ..kita sama😁

1 Balas

salam awak.. masa awak pregnant 2020 tu.. awak ada pergi ke hospital? cucuk kuat kandungan ke ape ke.. sbb saya kes mcm awak. boleh tak awak kongsi ape awak lakukan dari awak start tahu awak pregnant ..bila buat buku.. pemakanan ape.. banyak bergerak tak.. sy risau nak buat buku awal sbb nanti mesti byk gerak.. aduhh pening sy awakk.. kalau awak boleh bantu..sy bersyukur sgt2..

3y ago

sama2 😁