Risau Gugur Lagi

2017 saya lahirkan anak sulung, selepas 2 tahun, sy cuba pregnant lagi, tapi gugur dah 3 kali. Kali ni pregnant balik br 4 minggu.Saya xtau sbb keguguran.Doktor ada bg appmnt sblm ni utk cek sbb apa kerap keguguran,padahal anak sulong ok. keputusannya bulan 6 nanti.Ada tips x untuk jaga kehamilan kali ini..

1 Balas

saye thun ni gugur 2kali now pregnant lagi tau pregnant terus mkn ubat kuatkan rahim duphaston dkt farmasi pun ade https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

oh tq ya sis