Morning sickness

2 months sudah.. tapi saya belum merasakan morning sickness lagi.. memang lambat ke?

120 Balas

Untng sis xde alahan..sy ni msa ank sulung 6buln alahan teruk mkn mnm lngsng xblh..keluar msk hospital je..4 ari msk 3 ari kuar pastu msk blik smpai la kandungan 6 buln bru hilng..ni ank no 2 pn sma jgk..nk msk 4 buln msh alahan trk lg

Untungnye xde morning sickness sis., org tua2 ckp jgn dimintak nnt takut terkena pulak, yg dh rasa morning sickness je rasa mcm mayat hidup, tpi tetap kuatkn diri demi baby, enjoy ur pregnancy journey 💪

Rezeki awak xmabuk... Ramai Xmau mabuk... Mcm Saye Aritu... Morning sickness 4 bln lamenye... Turun 2 kilo... Lembik.. N hampir2 pitam... Harap mommy xmabok sampai ke waktunye... Semoga dipermudahkan urusan mommy 😘😘

Awk mmng nk sgt rase morning sickness? Sy smpy skrng rase serik.xtau perit 2 mcm mne.mcm secubit kluar semngkuk.itu ini xblh bau.g mne2 pon xblh.melepek je kt umah.xpyah nk mntk or tnye2 la sis.skli kne nti serik

ok laitu tk rsa morning sickness..kdg ada yg rsa teruk smpaii rsa mcm isi perut terburai..tapi syukur sia dri awal preggy smpaii lhh skg 33minggu 3harii tda pena ada alahan dan morning sickness..baby 1st lgi 😁

Bersyukurlah kalau x alami, kita yg kena ni alahai mnderitanya xboleh bawa bincang.. Setiap kali mkn mesti muntah kan balik.. Kesian baby yg susah dpt khasiat dr apa yg ibunya mkn sbb asyik muntah2 ja

Ada org ada alahan.. Yg xde pn ada lg syukur sbb xyah nk rsa perit2 tekak.. Srius penat bila kne morning sickness.. Badan jd kurg air.. Smpai 1 tahap tba2 pengsan.. Klau blh xmo kne morning sickness 😖

Tak ada la tu. Bagus la tak ada morning sickness. Jangan dimintak. Nanti rasa la macam mana peritnya nak makan tak boleh, minum tak boleh, nak buat apa pun tak boleh. Asyik nak muntah saja

Sye da 6 bulan lom merasa morning sickness tu. N mmg xmgharap pon kena morning sickness tu buat skit badan, jiwa n mental je. Jadi kalo xkena dkt 2 bulan ni abai n biarkan je. Rezeki tu xkena.

Alhamdulilah xde morning sickness.. Bukan semua dpt xde morning sickness ni😅...sy dh 3 bulan.. Masih lg morning sickness.. Xlarat woo.. Nk keje lg.. Mmg hadap toilet jela..