First cycle 50mg hucog

2 minggu lepas sy ada buat tvs scan dan cucuk 50mg hucog. Masa scan dpt result 1 telur dh pecah, dn ada satu telur sz 20mm, dinding rahim tebal, dan ada satu polyp. Bd dgn suami 2hari berturut dan selang sehari, lepastu stop bd seminggu. Sehari sebelum period ada bd dgn suami..Harini cd26 sy dah period. Biasa cd sy regular 27-29 hari. Sedikit give up dan down jgk la 🥺 tak berjaya cycle ni. Sesiapa ada pengalaman tak boleh share mungkin ada peluang pregnant walaupun period 🥺. Ataupun sbb ada polyp tu penempelan tak berjaya. Ubat yg sy makan folic acid, coQ10, D3. Suami mkn D3.

2 Balas

klu da period, mksudnya x pregnant sis.. xpe, next cycle cbe lg..

6mo ago

Itula kan..bukan ape, berharap ada miracle 😂..doakan sy sis

semoga ada rezeki

6mo ago

Aaminn..terima kasih sis ☺️