37w5d nak tahu....

2 3 hari ni... Selalu malam² sakit pinggang sakit depan kat bawah... Rasa cam senggugut... Tp skjap² je... Time sakit tu bila dia tak gerak... Tengah perut mengeras.... Pastu kol 1 pagi dia gerak aktif...

2 Balas

Mungkin braxton hicks/false contractions sis. Tapi kalau sakit tu consistent datang 30min sekali then 30min datanga lagi and makin lama makin singkat 10min sekali, tu betul2 contractions sis. Apa-apa pun keep monitor sbb dah hujung2. Kalau baby tak gerak, cuba minum air sejuk.

Sy pun rasa sakit mcm tu, pstu tak tahan sgt dh rasa sakitnya g spital bukaan dh 3cm