Esok 18/5/2021 due saya.. Hrini baby x da tanda macam nak keluar je... Susah hati..

4 Balas

jangan risau....3 anak sy sebelum ni semuanya overdue...paling lama 10hari overdue...sampai doc bg surat if xde rasa sakit juga...dia suruh serah diri kt hospital😅....sampai hospital terus induce.... semua anak...sy kena induce..huhu

3y ago

Itu yg x mau tu sis

huhu.....lepas je dr due date...sy pegi jalan pusing 1 zoo negara....igtkan esoknye ada tanda....sudahnya extend jugak🤦🏻‍♀️.bertabahlaaa ya....

semoga dipermudahkan urusan sis..inshaAllah keluar tepat mase

birthday saya ni 18may