Scan:first scan (20w) boy second girl (detail scan 24 w)siapa Ada pengalaman mcm ni?

2 Balas

Sis, sekarang dah confirm ke jantina baby? Saya takde pengalaman macamtu sbb baru sekali je scan jantina baby, nampak baby boy, tapi doc cakap nanti buat details scan baru boleh tahu. Btw, my mom ada experience scan baby boy, keluar2 baby girl. Hehehe

3y ago

Amin...awak juga ya..smoga dipermudahkn slmt Dan sihat ibu Dan anak🌺

alhmdllh da selamat melahirkan baby boy