Boleh tak scan kandungan tiap bulan?

9 Balas

Scan boleh jer...xray yg x boleh...selagi mampu,ada duit,nk scan tgk baby selalu ikut kemahuan dan pocket sis..kalau yg mmg under checkUp swasta tu mgkin ada yg every month kot...x sure...

xda masalah.. yg xboleh xray tu. sy dulu sebulan dua kali kena scan sbb nak monitor kandungn bmasalah sikit. tanya doc pun, doc kata xda masalah kalau nak scan slalu.

tiap bulan? bukan memang tiap bulan akan di scan ke? klu swasta la. klu government tiap trimester.

sy tiap kli ngndung mmg scan tiap2 bulan sis... tp sy chekup kt swasta.. mmg doc akn scan

saya every 2 weeks scan masa first trimester tu, hahahahahah. inshaaAllah okay je sis

Sy scan sebulan sekali. msa mula² 2 minggu sekali follow up

boleh je sis . saya setiap kali checkup mmg akan scan sis .

boleh cuma duit jelah kena spend lebih utk scan hehehe

Boleh xde masalah. Scan xde masalah yg xboleh xray tu.