Agak2 Jantina apa ya?

41 Balas

sy time scan 26w kat klinik swasta doc tu cakap mungkin girl sbb x nampak dia punya biji... lgpun masatu kaki dia msh kat bawah.. minggu lepas 32w sy scan kat kk.. doctor kat situ ckp baby boy sbb nampak mcm ada paruh burung kat situ😅tu pun skjp jerr baby nak tunjuk kata doc sbb dia asyik kepit malu kot..

Sy p scan jantina. Swasta n gov, doktor xbgi gmbr scan sbab baby xtunjuk. Nak scan blik msa 30 weeks.

Girl ni. Nampak jelas 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Oh ni la gugurl ye.. 😅 Berapa week ni awak scan?

3y ago

22week

girl. nampak jelas 3 garis kat situ. 😍

In Shaa Allah Dah Scan gegirl Aamiin🤲

Girl ni hehe. Bape bulan dah ni sis

3y ago

nie 22week..skrg saya dh 36week

sy nampak burger😂😂 gegirl tu

nampak Macam gugurl la .

nmpak gegerl laa😍😍