Confused Hi mommies. Nak tanya pendapat mommies, kalau macam ni consider positive ke?

Confused
Hi mommies. Nak tanya pendapat mommies, kalau macam ni consider positive ke?
4 Balas

Saya pun mcm tu jgak. Cek awal2 pagi. Then Esok nya pergi klinik sbb kencing kotor. Lps tu mintak sekali la cek upt. Pergi klinik pakar sakit puan kan. Alang2. Yg kt klinik ni cek pkul 5 lebih. Gambr tu klinik punya test, keluar Double line. Tp sbb sy bru gugur bulan lpas, dr x berani ckap ape2 lgi. Kena repeat test this week. Dr cadang beli clearblue digital.

3y ago

Sy dah beli watsons online tp x smpai2 lagi. X nyabor dh ni. Haha. Sminggu lebih dh tak tau perkembangan kan. Jd td pergi farmacy cari yg digital. Tapi habis pulak. Beli la lagi 2 yang mcm awk guna tu 😂 smentara tunggu yg online sampai. Dengan susah nya sy berjalan. Haha. Tp sekali husband la. Sje nk jalan.

mcm pudar lg tu. tunggu lg 3-4 hari then repeat semula. insya Allah ada berita baik utk puan..

3y ago

Thankyou mommy. Semoga ada la baby dalam rahim ni. InshaaAllah Amin

line masih samar lg tu..repeat 1mggu lg.insyaAllah...

3y ago

Okay baik. Terima kasih mommy 😊

lwt piot bpe ari dh?ngtf sis

3y ago

Terima kasih mommy 💕