Baby banyak gerak mcm nak muntah sewaktu tidur

#1stimemom #pleasehelp #ingintahu Hi moms, baby sy baru 3m. Kalau tgh tidur, slalu jadi seolah2 dia nak muntah. Tangan tgapai2 sentuh muka dgn agak kuat. Muka bekerut nmpk mcm gelisah. Bbrapa saat baru reda balik. Ada pengalaman x kat baby moms ? Da rujuk KKIA, nurse kata mybe x burp.. sy da slalu burpkan dia.. manatau ada antara moms yg punya baby mcm ni.. ble kongsi x pengalaman? Tqsm ye 🙏🥰 Semoga anak2 kita semua mebesar dgn baik, sihat dan sejahtera ..😘😘

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn mcmni...tp xpe sy try share status ni dgn mommy lain .hrp ada mommy sudi share pnglmn mereka dgn puan

3y ago

terima kasih puan atas maklumbalas.. 🥰😍. syukur anak sy da nak masuk 6 bulan.. masa 4 bulan hari tu da stop da prangai mcm tu. 😆. mungkin fasa2 budak2 saja tq yer ❤️