Hi, sape ada tips nak ajar baby isap breast balik. Sebab da biasa bagi botol(fm) masa susu drop awal2 aritu.

#1stimemom baby baru 39 hari

2 Balas

sama mcm sy hritu, tp sy bby xnk direct sbb inverted nipple, so sy slalu pam n bg dlm botol.. skrg baby dh nk msk 3bln, sy selang2 kn dgn botol n direct.. jga waktu pam, penat lah sikit tp demi bby kn..huhu

kalau pn nak cuba milkbooster dr Nufiya boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/milkbooster