jantina baby

1st scan kat sono , dr ckp bby boi & nampak pistol pastu scan kat pakar ckp mcm girl, dkt kkia pulak dr ckp mcm girl & last ni scan 36 minggu bby x kepit nmpk jelas dr ckp bby girl😅 ada x kt sini scan lain keluar lain?

1 Balas

kalau based pengalaman sendiri tiga2 anak keluar sma mcm apa yg di scan. yg ke 4 belum lagi sbb tgh menunggu hari. sy biasa baca post2 ibu dlm ni juga ramai je pengalaman scan lain keluar lain. hehe apa2 pun kuasa Allah kita hanya boleh menjangka tapi selebihnya Allah yg maha mengetahui. yg penting baby kita sihat and selamat kita melahirkan nnt . inshallah ❤️❤️