Brown Spotting

Hi, this is my 1st pregnancy..today got a bit brown spot..is that normal??

5 Balas

Sewaktu minggu pertama/kedua, terdapat sedikit spotting. But No worries, Pendarahan implantasi dikenali sebagai spotting. Ia merupakan salah satu tanda hamil awal. Boleh tahu sekarang Sis sedang mengandung minggu ke berapa ya? Maklumat lanjut berkaitan soalan Sis boleh baca di artikel pautan berikut: https://my.theasianparent.com/tanda-hamil?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share