GDM On Diet !

Mommies , can share your experience ? Its my 1st pregnancy . Cm mane eerk kalau GDM on diet tu . Mmg tk bole over due ke ? risau pulakk .

GDM On Diet !
2 Balas

Saya pun GDM on diet time mengandung first baby. Memang tak boleh over due sebab risau kesihatan mommy and baby katanya. Alhamdulillah saya beranak 38 minggu tak sempat nak serah diri. First takut kena induce klau kena serah diri tapi sebab ECG baby tak okay so terpaksa induce jugak. Selamat ambik epidural hehe Doc pun dah bagi surat siap siap kalau kena serah diri..

Aah xboleh overdue. Kena bersalin ms 40w. Sy pn serah diri ms 39w6d. Tp malam tu terus rs contraction,, tak sempat induce