Dah overdue 😣

dah 40minggu 1hari masih takde turun tanda, sakit pun main main je kejap sakit kejap tak 😭 any tips please 🙏🏻 ada tak ibu ibu yang overdue sini

1 Balas

Sy overdue. Bsalin 41w, xde rezeki normal, dh induce tp slow progress sgt.

2y ago

Iye emergency czer sbb laluan dh bengkak, tkut bby xlepas keluar. Sy dtg LR awal sikit sbb misi suruh pi check. Alih2 kena tahan terus sbb dh ada contraction kerap, tp jln baru 1cm. Duk wad induce belon, dh progress 4cm tolak LR smbung drip pula.