40minggu 1hari

Bila lah baby nak keluar ni...#pleasehelp

3 Balas

Saya da 40weeks 5days. Due 5/12 tp tak ada tanda. Doktor kata chill je, 13/12 nti dtg PAC terus. As lomg as baby ok, gerakan ok, ketuban ok. No worries. The time will come gitu

5mo ago

Alhamdulillah setakat ni gerakan baby masih ok...ya sis tggu² ja ni baby nak keluar😊

Harini sy pun 40w 1d..belum ad tanda..rasa sakit sekejap2 je..Semoga bby kluar cepat2..tidur pun dh xlena sekarang..🥹xselesa..

sy 38 weeks lebih da ni. pun masi menanti bila la baby mo keluar.. takut pula overdueee