2nd pregnant (9weeks5days)

1st preggy xde pulak rasa baby gerak2 dalam perut masa trimester1.. Skrg rasa mcm baby gerak2.. Awal sgt geraknya tu. Is it normal? im still young and blum ade pengalaman baby gerak 1st trimester..

2 Balas

Sy pon xpnh rse baby gerak masa awal mgndung..maaf xthu plak sis..kerap ke sis..atau mungkin angin je.

Wah awal tu sis. Biasanya sbb rahim dah memang pernah mengembang, so baby dah ade space utk bergerak.