Saya nk tnye bole ke 2 bulan minum air kelapa? Baby 2 bln tpi ade tumpah darah coklat. Normal ke ?

1st preg so takot la.. mcm mne ye mommies yg lain.. ☹️

4 Balas

mak mertua sy cakap tak bagus minum air kelapa.. kalau dpt.. jgn dulu la sis.. sy pernah gugur disebbkn minum air kelapa.. kluar darah spot sampai la 4 hari.. hari kelima kluar kantung.. sakit sangt² ..

My mom tak suggest minum air kelapa baru2 pregnant. Plus saya mudah bleeding. Jalan byk sikit bleeding. Stress sikit bleeding. Awal2 ni my mom suruh jaga makan sikit.

spotted or bleeding pegi hospital. air kelapa xde mslh, minum jela. mnum dlu sikit tgok reaction bdn mcm mana. kalau ok, boleh je mnum. yg penting krg gula.

Air kelapa ni sis ada sejenis acid,klaau ada bleeding better jgn dlu minum,ada rahim xkuat trus jatuh sbb mnum air kelapa