hai ibu2 semua .. sy nk tnye kenapa dan mcm mne cara nk rawat bayi 8m batuk dlm tidur ..

bila bangun tk ade dan dia aktif susu mkn semua oke. tpi bile tidur mula la batuk .. mcm mne ye .. ade pengalaman yg same mcm sy tak .

2 Balas

smela ank sy tp sy bg makan ubt dmm je and pantau je cm biasa. lppstu try sapu mnyk cengkih . lpstu ble tido kipas xleh kuat..

Batuk teruk ke? Sebab anak saya pun mcmtu. Tpi jarang. Mcm kering tekak pun ada

10mo ago

ye teruk awak ermm